Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Baan zoekt boer bijeenkomst

12 februari 2020 @ 13:15 - 15:30

De groep boeren die de staldeuren dichttrekt groeit. Tegelijkertijd is er een tekort aan technische vakmensen. Het project ‘Baan zoekt Boer’ organiseert op 12 februari een kennismakingsbijeenkomst voor boeren die een overstap willen maken naar techniek in Techniekcentrum Brainport (TCB) in Deurne. 

De veranderingen in de agrarische sector en het tekort aan werknemers in de techniek waren voor ons als Innovatiehuis De Peel aanleiding om contact te leggen met werving- en selectiebureau Filias, ZLTO en Techniekcentrum Brainport. Samen zijn we het project ‘Baan zoekt boer’ gestart. Op 12 februari nodigen wij alle boeren die meer willen weten over een overstap naar een baan in de techniek van harte uit om kennis te maken met deze sector.

Kennismaken met techniek

Bezoekers kunnen kennismaken met technische bedrijven én met de TCB opleidingen. Techniek is heel divers: van constructie en laswerk, tot hydroliek en elektrisch schakelen. Je moet tekeningen leren lezen en vanuit een programma of opdracht werk kunnen uitvoeren. TBC biedt hiervoor omscholing aan.

Aanmelden

Ben jij boer(in) en heb jij interesse in een overstap naar techniek? Kom naar de bijeenkomst op 12 februari van 13:15 – 15.30 bij Techniekcentrum Brainport. Meld je aan bij Liza Simons.

Gegevens

Datum:
12 februari 2020
Tijd:
13:15 - 15:30
Evenement Categorie:
Aanmelden nieuwsbrief