Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Fontys Engineers Meet & Match

1 april 2019 @ 09:45 - 17:30

Fontys Engineers Meet & Match is het evenement waar je persoonlijk kennis maakt met onze tweedejaars student-Engineers. Zij studeren Mechatronica, Elektrotechniek of Werktuigbouwkunde en gaan in september 2019 op stage.

Meer dan 700 studenten en 200 bedrijven zullen aanwezig zijn. Aanmelden kan door hier te klikken.

Hoe werkt het?
Je ontmoet minimaal acht studenten in de vorm van een speeddate. Iedere speeddate duurt een kwartier, waarna er steeds 10 minuten gereserveerd zijn voor feedback op het CV, gesprek en de brief.  Na afloop vullen jij én de student een evaluatieformulier in. Bij wederzijds enthousiasme volgt een tweede gesprek op de bedrijfslocatie, waaruit vast een mooie stage-match volgt! Daarnaast heb je de mogelijkheid om tijdens lunch, de bedrijvenmarkt en de borrel met nog veel meer studenten in gesprek te gaan en jouw bedrijf te promoten. Hier zullen ook 3e en 4ejaars studenten aanwezig zijn.

Tijdstip en locatie
Fontys Engineers Meet & Match vindt plaats op maandag 1 april 2019 van 9.45 – 17.30 in het Evoluon in Eindhoven. De lunch is inbegrepen en we sluiten af met een informele borrel. Na inschrijving ontvang je meer informatie.

Sponsoring
Dit evenement wordt door Fontys en bedrijven samen gedragen. Bij deelname vragen wij een bijdrage van 500,- euro.

Wil je óók in the picture komen bij ouderejaars student-Engineers? Dan kun je voor de optie kiezen om, naast het speed-daten, een bedrijfspresentatie te geven aan student-Engineers uit verschillende leerjaren. De extra kosten hiervoor zijn in overleg.

Gegevens

Datum:
1 april 2019
Tijd:
09:45 - 17:30
Website:
https://goto.fontys.nl/forms/fontys.engineers.meet.match.25199.nl.htm

Locatie

Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1A
Eindhoven, 5652 LA
+ Google Maps

Organisator

Fontys Center of Experise HTSM
Aanmelden nieuwsbrief