Laden Evenementen

« Alle Evenementen

MVO workshop: 4xP in a day

25 januari 2020 @ 09:00 - 16:30

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker, we kunnen er niet omheen. Veel ondernemers hebben dan ook het idee dat ze meer moeten doen met MVO. De praktijk laat echter zien dat er grote verschillen zijn in de mate waarin ondernemers hiermee actief zijn. VIER Ondernemersclub Laarbeek begeleidt jou als ondernemer bij het zetten van de eerste stappen tijdens de 4xP in a day workshop.

4xP in a day workshop

Op 25 januari vindt de 4xP in a day workshop plaats in Helmond. De ochtend begint met een introductie over MVO met aandacht voor strategie, beleid en bedrijfsprocessen. Na een interactieve lunch worden diverse workshops aangeboden over onderwerpen variërend van klimaat & energie tot lokaal ondernemen en innovatie. De dag wordt afgesloten met een borrel waarbij uitgebreid gelegenheid is om na te praten en vragen te stellen.

Deelnemende ondernemers krijgen toegang tot een tool van MVO Nederland. Dit tool geeft meer inzicht in waar je als ondernemer staat op het gebied van MVO. Daarnaast wordt een benchmark gemaakt van alle verkregen resultaten, zodat eigen resultaten kunnen worden vergeleken met andere ondernemers.

In het kort:

Wat?                    Geheel verzorgde dag vol informatie en workshops en toegang tot tool MVO Nederland

Wanneer?           25 januari 2020 | 09.00-16.30 uur

Waar?                 Helmond, locatie volgt

Kosten?                €150,-

Kom jij ook? Meld je dan hier aan.

Gegevens

Datum:
25 januari 2020
Tijd:
09:00 - 16:30

Locatie

Helmond
Aanmelden nieuwsbrief