Workshop: Maak het met diensten

Plaatsgevonden

Wist je dat het verkopen van diensten tot wel vijf keer meer rendement oplevert dan het verkopen van producten? En dat je jezelf als bedrijf door het leveren van diensten (naast producten) beter kunt onderscheiden?

Kom naar onze workshop in het Smart Industries Fieldlab de Peel en ontdek hoe je met jouw bedrijf de omschakeling maakt van producten naar diensten! Experts van het lectoraat Business Innovatie van Fontys Hogeschool laten je ervaren hoe je deze transitie maakt.

Gastsprekers
Dr. Jean Louis Steevensz en Frank Marks van het Fontys lectoraat Business Innovation vertellen over hoe je het kunt maken met diensten. Tijdens de workshop gaan ze praktisch met alle deelnemers aan de slag. Doormiddel van een interactieve resultaten oefening schetsen zij het toekomst perspectief van jouw bedrijf.

Rondleiding
Het Smart Industries Fieldlab is dé locatie in De Peel waar de lokale hightech maakindustrie elkaar ontmoet, van elkaar leert en samen innoveert. Alle deelnemers worden meegenomen op een rondleiding door deze proeftuin waar onderzoek gedaan wordt naar en gebouwd aan nieuwe smart industry ontwikkelingen, slimme productiefaciliteiten en smart data innovaties.

Doelgroep
De workshop is gericht op ondernemers, hun financiers, maar ook de klanten (afnemers van diensten), de (product)ontwikkelaar en de verkoper (die diensten naast producten moet gaan verkopen).

Vervolgtraject in samenwerking met Fontys (optioneel)
Tijdens de workshop ontdek je hoe jouw bedrijf met diensten het verschil kan maken! Samen brengen we de potentie in beeld en definiëren we die stip aan de horizon. Wil je hier na de workshop verder mee aan de slag? Dan kun je jouw bedrijf aanmelden voor het vervolgtraject. Deelnemende bedrijven worden gedurende een periode van 5 maanden ondersteund door hbo studenten van Fontys om de transformatie naar dienstverlener te maken.

Fieldlab de Peel (bij AAE)
Varenschut
18
5705 DK
Helmond

Details

Plaatsgevonden

Thema

Locatie

Fieldlab de Peel (bij AAE)
Varenschut
18
5705 DK
Helmond

Bekijk onze evenementen

dinsdag 25 juni
@ 15:00
- 18:00
dinsdag 11 juni
@ 15:00
- 18:00
Deel dit evenement!