Skip to content

AFI Meet-up – Smart Farming Plantaardig

Curio
Adres
Frankenthalerstraat 15, 4816 KA Breda
Deel dit evenement
Datum
21 september 2022

Tijd

13:30 -
17:45

Slim werken aan een duurzame en toekomstbestendige agrifoodsector

Na een succesvolle meeting in juni over ‘Reststroomverwaarding en het tegengaan van voedselverspilling’, staat op 21 september ‘Smart Farming Plantaardig’ centraal tijdens de volgende Meet-up van AgriFoodInnovation.

Programma

  • Keynote spreker Harrie Schonewille, Managing Director – VDL ETG Projects BV presenteert zijn visie op Smart Farming Plantaardig, het ecosysteem in Brabant en de rol van VDL en hoe deze past in het ecosysteem.
  • Er is volop ruimte voor interactie, vragen en discussie tijdens de gesprekstafels met ondernemers. Met onder andere: Elies Lemkes-Straver (gedeputeerde voor Landbouw, Voedsel, Bodem en Brede welvaart provincie Noord-Brabant), Stephanie ter Borg (directeur REWIN West-Brabant), Judith Donkers (directeur Curio) en Chantal Dietvorst (Team Manager Ecosysteemontwikkeling Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM).
  • Het maatschappelijk perspectief van Smart Farming wordt in een gezamenlijk gesprek door Arend Koekkoek (directeur Pixel Farming Robotics), Jacob van den Borne (directeur Van den Borne Aardappelen) en Thijs Dorssers (Manager Holland Robotics) besproken met speciale aandacht voor de AFI projecten Autonome Akker, Slimmer Telen en AgroBOTS.
  • We sluiten de dag af met een rondleiding over het terrein van Curio waar we zien en horen hoe de projecten Robotboerderij, Proefveld en Farmbots bijdragen aan de toekomst van de agrifoodsector in Nederland.
  • Het volledige programma vind je hier.

Aanmelden
Het aantal plaatsen is beperkt, wil je zeker zijn van deelname meld je dan dus nu aan.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.