Skip to content

Workshop digital marketing (VOL)

Helmond Sport Stadion
Adres
Sportpark de Braak 7, 5703 DX Helmond
Deel dit evenement
Datum
15 februari 2022

Tijd

15:00 -
18:00

Hoe zorg je ervoor dat je online goed vindbaar bent? En hoe verleid je je doelgroep digitaal om jouw product of dienst te kopen? Als bedrijf moet je steeds vaker online actief zijn om je doelgroep te bereiken. Daarom organiseert Innovatiehuis de Peel een Digital Marketing workshop voor mkb ondernemers.

20 slimme tips om je online zichtbaarheid te vergroten
Stel je voor, je bent trotse eigenaar van een metaalbedrijf uit Deurne. Als mensen online zoeken op ‘metaalbewerking Deurne’ wil je dat ze bij jou terecht komen. Dat geldt voor alle bedrijven en sectoren. Of je nu in de horeca, maakindustrie of dienstverlening actief bent, je wil als eerste gevonden worden. Met slimme en makkelijk toepasbare technieken kun je ervoor zorgen dat jouw bedrijf bovenaan verschijnt in Google. Gastspreker Jaap Schepers van Afdeling Online geeft 20 tips waarmee je direct aan de slag kunt om jouw online zichtbaarheid te vergroten.

Groeien door Digital Marketing
Gert-Jan Vos is sinds 2019 ondernemer en eigenaar van PensioenVos in Helmond. Om zijn bedrijf te laten groeien heeft hij Digital Marketing ingezet. Hoe dan? En wat levert dit hem op? Gert-Jan vertelt zijn verhaal om andere ondernemers te inspireren om ook met Digital Marketing aan de slag te gaan!

Programma

  • 15.00 – 15.10: welkom & introductie
  • 15.10 – 16.30: gastspreker Jaap Schepers vertelt over het belang van Digital Marketing & 20 slimme technieken die jij morgen kan inzetten voor jouw bedrijf
  • 16.30 – 17.00: ondernemer Gert-Jan Vos deelt hoe hij Digital Marketing inzet voor zijn bedrijf en wat hem dit oplevert
  • 17.00 – 17.15: uitleg optioneel vervolgtraject
  • 17.00 – 18.00: borrel & afsluiting

Locatie
Helmond Sport Stadion
Sportpark de Braak 7
5703 DX Helmond

Heb je vragen? Neem dan contact op met ons.

Helaas is deze workshop helemaal vol.  Je kunt jezelf nog wel aanmelden voor de Workshop Digital Marketing op 16 maart in Someren.

Aanmelden

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.