Skip to content

Werksessies digital marketing door GoNect

Golfbaan de Swinkelsche
Adres
Maarheezerdijk 10, 5712 PC Someren
Deel dit evenement
Datum
30 maart 2022
- 28 april 2022

Tijd

15:00 -
18:00

Voor ondernemers die aan de slag willen met de inzet of verbetering van digital marketing organiseert Innovatiehuis de Peel een reeks van drie werksessies. Dit is een vervolg op de Digital Marketing workshop van 16 maart, maar iedereen is welkom! Wil jij aan de slag met social media, e-mail marketing en zoekmachine optimalisatie? Meld je dan aan voor de sessies verzorgd door GoNect.

Programma
Om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de individuele wensen houden we de groepen klein (8 deelnemers). In een intakegesprek stemmen we het programma en de verwachtingen af met de deelnemers. We vragen iedereen ook de laptop mee te nemen om tijdens de sessies praktisch aan de gang te kunnen.

  • 30 maart – Zoekmachine optimalisatie
  • 13 april – E-mailmarketing
  • 28 april – Google ads

Extra werksessie social media
We organiseren een extra bijeenkomst over social media op woensdag 15 juni van 15:00-18:00 uur. Aanmelding is apart en inschrijfmogelijkheid volgt. Ook deze bijeenkomst zal in Someren worden georganiseerd en geleid worden door GoNect.

Deelname is gratis
De werksessies zijn gratis dankzij de subsidieregeling van MKB-deal en MRE Herstelaanpak. Omdat het een subsidieregeling betreft, gelden er wel een aantal voorwaarden. Zo dien je het traject volledig af te ronden, anders kan de subsidie komen te vervallen en brengen wij de kosten van € 1.500 in rekening.

Aanmelden

Je kunt je niet meer aanmelden voor de werksessies, het maximaal aantal inschrijvingen is bereikt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.