Skip to content

Thema’s

Cybercriminaliteit: veiligheid binnen en tussen bedrijven

Tenslotte blijft cybersecurity één van de grootste uitdagingen van ondernemers. Dit wordt soms zo ingewikkeld verteld, dat mensen het niet meer kunnen bevatten. Het maken van back-ups, instaleren van beveiligingssoftware, het up to date houden van de systemen en het monitoren van activiteiten op je systeem zijn kernactiviteiten hierin. En niet alleen binnen het bedrijf, ook tussen bedrijven moet de veiligheid gewaarborgd worden. Bedrijven koppelen hun systemen met klanten en toeleveranciers, maar hebben vervolgens geen goed beeld op de beveiliging van deze ketenintegratie.

Digital Marketing

Als mkb’er kom je digitalisering op alle plaatsen tegen in je organisatie. “Digital marketing is bijvoorbeeld hip and happening, maar niet vanzelfsprekend voor iedere ondernemer. Hoe reageer je zo duidelijk mogelijk op een post? Hoe ga je om met social media en hoe past dit bij de identiteit van je bedrijf? Een website is niet alleen een stukje techniek, je moet je doelgroep kunnen bereiken en je bedrijf promoten.

Smart Industries Fieldlab De Peel

Het Smart Industries Fieldlab De Peel is in 2019 opgericht door een groep innovatieve bedrijven uit de hightech maakindustrie. Zij zien veel kansen in de technologische ontwikkelingen om hun producten, diensten en businessmodel te vernieuwen of efficiënter in te richten. Door samen te werken en risico’s en kennis te delen willen zij hun positie versterken. Daarnaast willen zij andere mkb’ers en het onderwijs meenemen in de ontwikkelingen en kansen. Op een fysieke locatie van één van de deelnemers (AAE) bouwen zij aan smart industry ontwikkelingen, slimme productiefaciliteiten en smart data innovaties. 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.