Skip to content

Global Goals Deurne Festival

Datum
26 juni 2022

Tijd

10:00 -
17:00

De Global Goals, of SDG’s in het Engels:  Sustainable Development Goals, zijn de 17 doelen voor alle mensen en de hele wereld. De Verenigde Naties riep ze uit en ze lopen van 2016 tot 2030. Ze zijn samengesteld door gewone mensen uit alle landen van de wereld en ondertekent door alle 193 regeringsleiders. Tijdens het Global Goals Festival Deurne worden alle 17 Global Goals op een actieve en levendige manier gepresenteerd voor alle inwoners van de gemeente Deurne.

Presentaties door
Ondernemers, overheid, onderwijs en wetenschap en organisaties: zowel maatschappelijke organisaties als vrijwilligersorganisaties uit alle sectoren van de samenleving.  Allen uit de gemeente Deurne. Zo kan iedereen op het bruisende festival komen kijken en kennismaken met hoe er in de gemeente Deurne wordt gewerkt aan en met de Global Goals.

Samen bouwen aan de lokale toekomst
Platform Global Goals in Deurne werkt aan bewustwording en nodigt uit tot nog meer samen werken in onze mooie gemeenschap aan een duurzame toekomst. Zodat onze kinderen en kleinkinderen en hun kinderen ook nog kunnen wonen in een prachtig, veilig en schoon Deurne met al haar kerkdorpen.

Het Platform Global Goals Deurne
is samen met heel veel anderen actief aan het werk in de lokale gemeenschap. Iedereen kan mee doen! Iedereen doet al iets!

Bezoek voor meer informatie de Global Goals Deurne website of mail naar: info@globalgoalsindeurne.nl.

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.