Skip to content

Quickscan Innovatiekracht

Wat is de innovatiekracht van jouw organisatie? Organisaties die mee willen blijven doen in hun markt of vakgebied moeten zich continu blijven verbeteren en innoveren. Want onze maatschappij verandert snel. Maar hoe blijf je de organisatie opladen om grote prestaties te kunnen leveren? In samenwerking met specialisten van Fontys en Dutch Power on Change is er een quickscan ontwikkeld waarmee in 10 minuten een goed beeld wordt geschetst hoe het met de innovatiekracht van jouw organisatie gesteld is.

Randvoorwaarden innovatie

Om continu te kunnen verbeteren en innoveren zul je blijvend moeten veranderen. Veranderen zien wij daarom niet als een tijdelijk project maar als een doorlopend proces. Om anders te gaan werken is nieuw gedrag nodig. Gedrag dat we kunnen volhouden. Daarbij zijn drie randvoorwaarden van groot belang: ben je gemotiveerd, word je ondersteund vanuit de omgeving en heb je de juiste capaciteit? Maar ben je als organisatie ook in staat nieuwe kennis tot je te nemen en deze door te vertalen naar nieuwe manieren van inkomsten? 

In samenwerking met specialisten van Fontys en Dutch Power on Change hebben we een Innovatiekracht Quickscan ontwikkeld waarmee in 10 minuten een goed beeld wordt geschetst hoe jouw organisatie ervoor staat qua innovatiekracht.

Meet jouw innovatiekracht met onze Quickscan

Jouw innovatiekracht in beeld

Benieuwd naar jouw innovatiekracht? Doe dan onze online Quickscan. Na ongeveer een week maken we een afspraak via Teams om de eerste resultaten met je te bespreken. 

Zij gingen je voor!

FHT Perslucht
Frans Fransen

“Innovatie is een must in een gezond bedrijf en innoveren doe je samen. De Innovatiekracht Quickscan geeft ons de juiste inzichten om de neuzen dezelfde kant op te krijgen.”

Frans Franssen FHT perslucht testte de innovatiekracht van zijn organisatie.
GW Leidingtechniek
Victor Jellema

“Op zowel formeel als informeel vlak brengt de Innovatiekracht Quickscan in kaart waar er nog ruimte is voor innovatie én hoe dit toegepast kan worden. Een innovatieve Quickscan!”

Victor Jellema - GW Leidingtechniek

Quickscan Innovatiekracht Samenwerkingspartners

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.