Kennismakingsbijeenkomst Baan zoekt Boer

Steeds meer boeren sluiten de staldeuren. Tegelijkertijd is er een tekort aan technische vakmensen. Innovatiehuis de Peel brengt boeren en techniek samen.

Om boeren kennis te laten maken met techniek vindt op vrijdag 13 mei de ‘Baan zoekt Boer’ kennismakingsbijeenkomst plaats bij Techniekcentrum Brainport in Deurne.

Ben jij boer en overweeg je om een overstap te maken naar de techniek? Dit is dé gelegenheid om op een laagdrempelige manier in contact te komen met diverse technische werkgevers uit de Peel, werving- en selectiebureau Filias en opleiders Techniekcentrum Brainport en ROC ter AA. Meld je aan en ontdek hoe jouw toekomst eruit kan zien!

Ben jij werkgever in de techniek? Dit event is alleen voor werkzoekenden. Als werkgever kun je je aansluiten bij Techniekcentrum Brainport of contact opnemen met werving- en selectiebureau Filias.

 

 

Agrarische Dagen Someren

De Agrarische Dagen in Someren is de grootste openluchtbeurs van Zuid-Nederland. Een begrip in de hele regio en ver daarbuiten. Elke editie is er een groeiend aantal bezoekers uit heel Nederland en België. Het is voor velen inmiddels dan ook dé plek waar u zich kunt laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties uit de agrarische sector.

Het thema van dit jaar is ‘Zorg voor Voedsel’.  De sectoren rundveehouderij, varkenshouderij, pluimveehouderij, de akker- en tuinbouw, mechanisatie en de zakelijke dienstverlening zijn deze dagen ruim vertegenwoordigd. Dat maakt de Agrarische Dagen Someren bij uitstek geschikt om elkaar te ontmoeten. De hele beurs staat bol van de activiteiten en er zijn tal van standhouders. De merkdealers geven live demonstraties met hun machines, voertuigen en werktuigen en ook wordt er altijd een thema-symposium georganiseerd. Het zijn echt de dagen van veel zien, proberen, leren, netwerken en genieten. Van jong tot oud is welkom.