Skip to content

Cybercrime training ‘Digitaal Veilig’

Gemeentehuis Laarbeek
Deel dit evenement
Datum
18 april 2020

Tijd

18:30 -
21:30

Cybercrime is helaas voor veel ondernemers een toenemend probleem. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 mkb-bedrijven ermee te maken krijgt. De meest voorkomende vormen van cybercrime zijn ransomware, phishing, identiteitsfraude en oplichting.

De schade bij een cyberincident kan groot zijn. Denk alleen al aan de kosten voor herstel of vervanging van uw website, programma’s of data, maar ook omzetverlies en reputatieschade. Zorg dat uw bedrijf geen slachtoffer wordt. Kom naar de gratis cybercrime training ‘Digitaal Veilig’ en leer wat u en uw medewerkers kunnen doen om het risico op cybercrime te verkleinen.

Digitaal Veilig Tijdens de training leert u meer over cybercrime en hoe u zich hiertegen kunt wapenen. U krijgt inzicht in wat er op dit moment speelt bij mkb-bedrijven en hoort wat collega-ondernemers is overkomen en wat daarvan de gevolgen zijn geweest. U kunt rekenen op praktische preventietips die u direct kunt toepassen. Daarbij gaat het niet over ingewikkelde technische oplossingen, maar vooral over eenvoudig te nemen maatregelen en uw eigen gedrag om de digitale veiligheid te verbeteren.

Deze training wordt u aangeboden door de gemeente Laarbeek en de gemeente GemertBakel in samenwerking met het Platform Veilig Ondernemen Oost-Brabant en het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid. Het project is mogelijk gemaakt door een subsidie van het ministerie van Justitie en Veiligheid.

Programma

18:30 uur Ontvangst met koffie/thee en een broodje
19:00 uur Opening en welkomstwoord door burgemeester Van der Meijden, gemeente Laarbeek
19:15 uur Ervaringsdeskundige aan het woord
19:45 uur Training ‘Security Awareness Experience’
21:00 uur Afsluiting en napraten met een drankje

Aanmelden

Deelname is geheel kosteloos. Zorg dat u erbij bent. Meld u aan door een mail te sturen naar info@parkmanagementlaarbeek.nl.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.