Skip to content

MVO workshop: 4xP in a day

Helmond
Deel dit evenement
Datum
25 januari 2020

Tijd

09:00 -
16:30

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen wordt steeds belangrijker, we kunnen er niet omheen. Veel ondernemers hebben dan ook het idee dat ze meer moeten doen met MVO. De praktijk laat echter zien dat er grote verschillen zijn in de mate waarin ondernemers hiermee actief zijn. 4xP: People Planet Profit in de Peel, Vier Ondernemersclub en Innovatiehuis de Peel nodigen u uit voor een interactieve bijeenkomst rondom Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Op 25 januari gaan we aan de slag met verschillende MVO thema’s. Door inspirerende workshops, interactie met andere ondernemers en de aanwezige expertise gaat u naar huis met concrete ideeën om binnen uw bedrijf stappen te zetten in MVO.

Daarnaast hebben we samen met MVO Nederland een tool ontwikkeld waardoor u inzicht krijgt in waar uw onderneming op dit moment staat op het gebied van MVO. Deelnemende ondernemers krijgen toegang tot deze tool en de resultaten zullen gebruikt worden voor gerichte invulling van de dag.

Programma

09.00 uur                               Inloop met koffie/thee

09.30 – 11.15 uur                Introductie MVO, strategie, beleid en bedrijfsprocessen

11.15 – 12.30 uur                 Start eerste workshopronde

12.30 – 13.30 uur                 Interactieve lunch

13.30 – 15.45 uur                 Workshopronde 2 en 3

15.45 – 16.15 uur                 Verandermanagement

16.15 uur                               Afsluiting en borrel

 

De kosten voor deze geheel verzorgde dag bedragen €150,-. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar dus meldt u snel aan door een mail te sturen naar: rosaliesprengers@innovatiehuis.nl. U ontvangt dan binnenkort het volledige programma en toegang tot de MVO-tool.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.