Skip to content

Podiumbijeenkomst-webinar over Helmondse economie

Datum
23 februari 2021
- 23 februari 2021

Tijd

20:15 -
21:30

Op dinsdag 23 februari organiseert gemeente Helmond een podiumbijeenkomst over de Helmondse economie voor inwoners en ondernemers uit Helmond. Wat zijn de feiten, cijfers en trends? Welke kansen en uitdagingen zien we? En hoe kan de gemeente sturen op een goed ondernemersklimaat? Dit webinar start om 20.15 uur en we sluiten rond 21.30 uur af.

Tijdens podiumbijeenkomsten laten raads- en commissieleden zich informeren en inspireren door interessante sprekers. Maar ook ú kunt deelnemen! Vanwege het coronavirus, organiseren we de podiumbijeenkomsten nu in de vorm van een webinar. U kunt dit webinar volgen via het YouTube-kanaal van de gemeente, via de Facebookpagina’s van de gemeente en van de gemeenteraad of via Dit is Helmond tv.

Programma
Het programma start met een inleiding over het huidige economische beleid van de gemeente Helmond. Daarna komen drie externe sprekers aan bod:

  • Pieter Michielsen, directievoorzitter van Rabobank Helmond Peel Noord, vertelt over de Helmondse economische situatie, zowel in lokaal als regionaal perspectief. Ook presenteert hij cijfers van het onderzoeksbureau Rabo Research.
  • Juriën Poulussen vertelt namens adviesbureau STEC groep over trends en ontwikkelingen rondom werklocaties. Waar heeft de ondernemer mee te maken? En hoe kunnen werklocaties gecombineerd worden met meer woningen en stedelijke voorzieningen?
  • Tot slot gaat Frits Rutten, parkmanager van Stichting Bedrijventerreinen Helmond, in op de vraag hoe het bedrijfsleven kan anticiperen op alle ontwikkelingen.

Vragen stellen
Gedurende de presentaties kunt u via WhatsApp vragen stellen. Het telefoonnummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt. Na afloop van hun presentaties beantwoorden de sprekers binnengekomen vragen.

Meer informatie
U bent van harte welkom om deel te nemen. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden. Wilt u meer weten over de sprekers en het programma? Kijk dan op helmond.raadsinformatie.nl en klik in de kalender op 23 februari.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.