Alle financiële coronaregelingen voor ondernemers op een rij

De uitbraak van het coronavirus en de maatregelen om verdere verspreiding te voorkomen, heeft grote economische impact op bedrijven, ZZP-ers en ondernemers. Zowel het kabinet als organisaties in de Brainport regio bieden ondernemers een helpende hand met kredieten, leningen of uitkeringen.  Innovatiehuis de Peel zet alle beschikbare financiële regelingen op een rij, zodat we hier samen sterker uit komen.

Bright Move Noodfonds

Ben jij ondernemer met een innovatieve startup die getroffen wordt door de coronamaatregelen? Val jij als kleinere BV met personeel tussen wal en schip en kom je niet in aanmerking voor de landelijke regelingen? Het Bright Move noodfonds biedt leningen aan getroffen startups en beschermt zo de innovatiekracht van de Brainport regio.

Corona-OverbruggingsLening (COL)

Ben jij startup, scale-up of innovatieve mkb’er zonder kredietrelatie bij een bank? En heb jij financiering nodig vanwege Covid-19? Wellicht kan de Corona-OverbruggingsLening (COL) jouw bedrijf helpen in deze roerige tijd. Lees hier meer over de leningovereenkomst en aanleverspecificaties.

WW-uitkering, bijstand voor ZZP-ers en uitstel van belastingen

Naast bovenstaande regelingen, zijn er diverse tijdelijke overbruggingen, uitkeringen, bijstandsverleningen of uitstel van het betalen van belastingen. Hieronder vind je een overzicht.

Meer informatie

Deel dit bericht!