Brabantse innovaties gezocht voor Circulaire Innovatie Top 20

Hé ondernemer, werk jij aan een circulaire innovatie? En wil jij anderen inspireren om ook aan de slag te gaan met circulariteit? Meld jouw idee aan voor de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20!

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Daarom organiseren VNO-NCW Brabant Zeeland, Provincie Noord-Brabant, Havenbedrijf Moerdijk, BOM en ABN-AMRO de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20.

Nieuwe kansen voor ondernemers

Een Brabantse circulaire economie is een economie die ondernemers nieuwe kansen biedt. Een economie zonder afval, waarin bedrijven grondstoffen en materialen beter en slimmer gebruiken. Waarin ze van gebruikte grondstoffen weer nieuwe producten maken. Een economie waarin bedrijven producten zó ontwerpen dat ze ook weer uit elkaar kunnen. Een economie waarin bedrijven worden belóónd voor producten die lang meegaan. Dát is de circulaire economie. Dáár willen we naartoe met deze verkiezing

Prijsuitreiking op 6 februari

Je kunt je nu inschrijven voor de Brabantse Circulaire Innovatie Top 20! Wees er snel bij, de inschrijving sluit op 18 december. De winnaar wordt bekendgemaakt in de Week van de Circulaire Economie op 6 februari 2023. De winnaar van de juryprijs gaat naar huis met een bedrag van € 3000 en de winnaar van de publieksprijs met € 1000.

Brabantse Circulaire Innovatie Top 20 2023 | VNO-NCW Brabant Zeeland

 

Deel dit bericht!