Efficiënter werken of de productietijd verkorten? Digitalisering versnelt het mkb in de Peel

Digitalisering, automatisering, big data. Misschien ben je daar al volop mee bezig of is het juist nog behoorlijk ongrijpbaar wat het voor jouw bedrijf betekent. Eén ding is zeker: ieder bedrijf krijgt ermee te maken. Innovatiehuis de Peel biedt verschillende mogelijkheden om je te bekwamen op het gebied van digitalisering. 

In november ontving Innovatiehuis de Peel een MKB-Deal voor digitalisering in de Peel. Hiermee starten we een programma speciaal voor bedrijven in de Peel die zich willen oriënteren op de kansen van digitalisering. Voor bedrijven die wat verder zijn in hun digitale ontwikkeling, is er een nieuwe MRE-subsidie.

Programma: oriënteren op digitaliseren

Onze wereld wordt steeds digitaler. Ook jouw bedrijf kan hiervan profiteren. Door automatisering kun je productietijden verkorten en efficiënter werken. Wil je weten wat digitalisering precies inhoudt en wat het jouw bedrijf kan brengen? Je zet de eerste stappen richting concrete plannen door deelname aan ons oriëntatieprogramma.

Als eerste een uitnodiging ontvangen voor ons programma? Meld je dan hier aan.

MRE subsidie voor advies van een digitaliseringsexpert

Heb je al in beeld welke stappen je wilt zetten op het gebied van digitalisering? En wil je dat plan concreet maken? Bij Metropoolregio Eindhoven kun je een subsidie aanvragen voor advies van een digitaliseringexpert. Hiermee leer je welke bedrijfsprocessen te digitaliseren zijn, hoe dit gedaan kan worden en wat dit oplevert. Lees meer over deze MRE subsidie voor digitalisering.

Deel dit bericht!