Geboeid publiek tijdens b2b event van Kl’ik Brabant!

Op donderdag 15 november organiseerde Innovatiehuis de Peel het middagprogramma van het b2b event van Kl’ik Brabant. De middag zat vol inspirerende presentaties en workshops voor de in totaal 100 aanwezigen. TNO in Helmond was omgetoverd tot een echt en sfeervol conferentiecentrum. Het thema van de middag was ‘focus helpt’ en ‘samen doen’, dat bleek ook uit alle presentaties die er deze middag werden gegeven door verschillende partijen.

De opening van de middag werd verzorgd door wethouder Marinus Biemans uit Deurne. Peter de Witte, directeur van Innovatiehuis de Peel, nam alle bezoekers hierna nog even kort mee wat er allemaal is gebeurd sinds de aftrap van het Innovatiehuis op 22 januari j.l. Peter gaf na zijn verhaal het woord aan Rob Bogman van VNO-NCW Brabant Zeeland, die de aanwezigen vertelde over de ontwikkelingen op het gebied van circulaire economie. Na deze plenaire presentaties kregen de bezoekers de mogelijkheid om aan te sluiten bij twee rondes aan parallelsessies, waarin diverse interessante onderwerpen naar voren kwamen. Denk aan ontwikkelingen in de zorg (Peel Duurzaam Gezond), presentatie van het onderzoek naar toerisme en recreatie in de Peelregio, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van agro (veehouderij van de toekomst) of de toepassing van het digitaal ontwerpen en testen van machines (Digital Twin)!

Aan het einde van de middag werd nog even samen doorgepraat onder het genot van een hapje en drankje en gingen bezoekers naar huis met een hoofd vol inspiratie!

Fotografie: Innovatiehuis de Peel

Deel dit bericht!