Land van de Peel lanceert Peelpaspoort voor kinderen

Land van de Peel lanceert deze zomervakantie een boekje speciaal voor gezinnen. Een paspoort waarmee kleine avonturiers van 4 t/m 12 jaar op reis kunnen gaan door het Land van de Peel. Bij de deelnemende locaties krijgen kinderen een stempel, net als in een echt paspoort.

Met opdrachten, puzzels en een kleurplaat is het een echt activiteitenboekje geworden, volop inspiratie voor een bezoek aan de Peel. Extra leuk! Bij bezoek en op vertoon van het paspoort krijgen kinderen ook nog eens een leuke verrassing op de locaties.

Haal een gratis Peelpaspoort op

Elk kind mag een exemplaar van het Peelpaspoort meenemen. Het Peelpaspoort is vanaf vrijdag 15 juli op te halen bij de toeristenbureaus in de Peel (VVV’s, TIP Someren en Toeristisch Laarbeek) en de deelnemende locaties. Deelnemende locaties zijn Museum Helmond in Helmond, Boerenbondsmuseum in Gemert, Toon Kortoomspark in Deurne, Museum Klok & Peel in Asten, Vlindertuin Klein Costa Rica in Someren en de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel.

Peelpaspoort zomervakantie wedstrijd

Ga jij deze zomer op avontuur met het Peelpaspoort? Of je nu ridder bent in Kasteel Helmond of op zoek gaat naar de mooiste vlinders in vlindertuin Klein Costa Rica. Wij zijn benieuwd naar jouw avonturen! Stuur jouw blog, vlog, video of foto van je avonturen naar info@landvandepeel.nl. De leukste inzendingen plaatsen we op de website www.landvandepeel.nl, Social Media en wie weet zie je jouw inzending wel terug in de regionale krant Groot Peelland. De winnaar maken we na de zomervakantie bekend!

Bezoek www.landvandepeel.nl/peelpaspoort voor meer informatie over het Peelpaspoort, de afhaalpunten en de zomervakantie wedstrijd

Deel dit bericht!