Lokale winkels bundelen krachten in één webshop: DeWinkelVanHier.nl

Koop lokaal. Inmiddels een welbekende kreet. Online blijkt dat voor de consument in de praktijk vaak omslachtig. Tot de komst van dewinkelvanhier.nl! Tientallen ondernemers uit De Peel sloegen de handen ineen en bieden nu hun aanbod aan op één website. Er wordt bezorgd via één bezorgdienst. Lees alles over mooie initiatief!

 

Samen bieden we meer gemak dan ieder voor zich kan bieden

Op www.DeWinkelVanHier.nl treft je producten van een delicatessenzaak, slager, groenteboer, bierbrouwer, snoepwinkel tot een cadeauwinkel voor kinderen en zelfs een dierenspeciaalzaak. Je koopt de producten voor dezelfde prijs als in de winkel én krijgt ze binnen 5 dagen thuisbezorgd. De klant hoeft niet langer omslachtig al hun websites af en afzonderlijk af te rekenen. Zo’n 30 winkels uit Helmond en Deurne zijn samen gestart. Maar ook winkels uit andere Peelgemeenten tonen interesse. Samen bieden ze de consument meer gemak dan ieder voor zich kan. Het gemak van online bestellen mét de kwaliteit van je lokale winkelier. Landelijk is deze online bundeling van lokale winkels echte primeur.


Een professioneel en effectief tegengeluid in de online markt

Het idee achter DeWinkelVanHier.nl komt van de lokale ondernemers achter GJD Horeca en Events uit Helmond en KonaCom software uit Deurne. Ook het Duitse Lozuka (software voor platforms) is betrokken. Eenzelfde concept is al succesvol in gebruik in het Duitse Siegen.
De ondernemers zijn blij te zien dat winkeliers én ondernemersverenigingen zo enthousiast op hun initiatief reageren. De initiatiefnemers hopen met DeWinkelVanHier.nl de consument en haar bestedingen in de regio te houden en juist in deze tijd van het online shoppen ook de lokale winkeliers een kans te geven om ook een professioneel en effectief tegengeluid te bieden in de heftige online markt.

Duurzaam vervoer

De initiatiefnemers zijn al in gesprek met een Helmondse startup op de Automotive Campus over elektrisch vervoer. Door de samenwerking wordt er bespaard op vervoersbewegingen en zal er binnenkort een bijzonder voertuig verschijnen.


Jouw producten ook op DeWinkelVanHier?

Wil jij als winkelier in De Peel jouw producten ook op DeWinkelVanHier? Meld je dan aan via de website!

Deze winkels zijn al aangesloten:

Helmond

Bakkerij ’t Bakkertje
’t Streeckhuys
Il Borgo
Coenen Tafelcultuur
Vleeschmeester Ronnie van Osch
Weijts groente en fruit
Belloni Delicatessen
Terralife gezondheidswinkel
Tiendas Diferentes
Zorgtuinderij De Bundertjes
De Deftige Aap, ambachtelijke bieren en gerechten
De Zoete Inval snoepwinkel
Kaldi Koffie en thee
Style Dok home
Iets Anders sieraden & lifestyle
Impression Geurwinkel
Jumper dierenspeciaalzaak
3 Vosjes houten speelgoed
BBox Bijoux
Juuds Foederer

Deurne

Hein van Helvoirt Visspeciaalzaak
Hema Deurne
Bukkems schoenen
Van Best Schoenen
PetsYMotion
’t Streeckhuys

Deel dit bericht!