Luistertip: 7 podcasts over ondernemen tijdens Corona

Net als het virus, is het coronanieuws overal. Op de radio, TV en online. Nieuw en nog niet helemaal ingeburgerd is de podcast. Een audio-uitzending waar je op ieder moment naar kunt luisteren. Tijdens het wandelen, onderweg of terwijl je boodschappen doet. Handig, want zo kun je waar je ook bent, meer leren over een onderwerp. Er zijn verschillende apps beschikbaar waarmee je naar podcasts kunt luisteren, zoals Apple Podcast en Spotify. Het Innovatiehuis zet 7 interessante podcasts voor ondernemers op een rij.

 

Bakkie media: personeel en coronacrisis, hoe dan?

Deze podcast gaat over goede recruiters en slechte recruiters. Of je als bedrijf in deze tijd moet investeren in mensen en vertrouwen moet geven. Of het beter is juist te reorganiseren en kosten te besparen, salarissen te bevriezen en dus ook mensen te ontslaan? Beluister de Bakkie Media podcast.

Rabo&Co: ondernemen in Corona tijden

Van ondernemers in crisistijd tot duurzame en lokale initiatieven. De verhalen van een kaasmakerij, bierbrouwerij en een oesterzwemmenkwekerij. Rabobank vertelt je alles over  in de podcast ondernemen in Corona tijden

1-2-tje met Yves: Het zakelijk vaccin

Ondernemer Yves GIjrath gaat in zijn podcastserie op zoek naar het zakelijk vaccin en spreekt inspirerende ondernemers over de impact van de Coronacrisis op hun bedrijf en branche.

Logistiek.nl podcast

Het coronavirus heeft een enorme impact op de logistieke sector. In deze podcast wordt besproken wat bedrijven in de supply chain zelf kunnen doen om de schade te beperken.

BNR Bouwmeesters

Podcastserie over de laatste ontwikkelingen en actualiteiten in de bouwwereld. Hoe kan de bouwsector zich wapenen tegen de implicaties van COVID-19? Luister deze podcast hier.

TNO insights – het Corona effect

Welke effecten gaat de coronacrisis hebben op maatschappij en economie? Voor de crisis waren er allerlei maatschappelijke ontwikkelingen gaande. Bijvoorbeeld op het gebied van digitalisering, energietransitie, mobiliteit, gezondheidszorg en klimaatverandering. Hoe gaan we hier straks mee verder? Zorgt de crisis voor vertraging of versnelling? Je hoort het in de podcast.

De Technoloog

Een podcastserie over de technologische ontwikkelingen en de impact op onze samenleving.

Tips? Laat het ons weten!

Welke podcast luister jij graag als ondernemer? Laat het ons weten, dan delen wij jouw tips met ons netwerk!

Deel dit bericht!