Onze agro projectmanager Marieke van Beers wint mediaprijs

‘Ze is genuanceerd, gaat er niet met gestrekt been in, maar probeert juist het gesprek te openen.’ Met deze mooie woorden won onze projectmanager agro Marieke van Beers de Vrouw in de Media Award Gelderland 2022. In de radiostudio van Omroep Gelderland neemt ze de prijs in ontvangst.

Met een glimlach van oor tot oor staat Marieke van Beers met het beeld in de hand dat bij de award hoort. “Dit is een beetje overweldigend. Dit had ik niet verwacht. Ik draag deze prijs op aan al die krachtige boerinnen die afgelopen jaar een moeilijke tijd hebben gehad en laat dit een aanmoediging zijn om naar voren te stappen.”

Juryrapport

Een jury selecteerde vrouwen uit Gelderland die op een indrukwekkende manier het afgelopen jaar in de media zijn gekomen. Het publiek mocht op de gekozen kandidaten stemmen en stemde het meest op Marieke van Beers. Uit het juryrapport: ‘Wat een verfrissend genuanceerd geluid laat Marieke van Beers horen! In het super actuele debat over de boeren en de stikstof stapt Marieke naar voren met een verhaal dat uitnodigt tot in gesprek gaan. Met nuances. Wat niet betekent dat haar boodschap niet duidelijk en dringend is.’

Evenwicht brengen

Dat doet Marieke bewust. ‘Ik denk dat het goed is dat we als vrouwen een geluid laten horen, want op het nieuws zie je vooral de harde acties van de boeren en ik denk dat vrouwen daar wel een soort evenwicht in kunnen brengen. Kunnen laten zien welk verhaal erachter zit en wat het met ons doet.’

Marieke brengt je verder

Ben jij een boer(in) met ambitie? Wil je innoveren en kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is Marieke de juiste vrouw! Neem contact op met Marieke om jouw agro onderneming in de Peel verder te brengen.

Deel dit bericht!