Sneak preview: De themalijnen van het Land van de Peel

Het is bijna zover: op 22 april is de officiële lancering van het Land van de Peel. Onder deze naam zetten de zes Peelgemeenten Helmond, Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren zichzelf op de kaart als recreatieve regio. Hoe dan? Met zes nieuwe themalijnen die wij alvast mogen onthullen!

Als één gezicht presenteren de 6 Peelgemeenten zich als sterkte, herkenbare en aantrekkelijke regio voor vrijetijdsbesteding. Op 22 april vindt de online lancering plaats. Regiomarketeers Jolijn Brouwers en Naline Roodbeen lichten alvast een tipje van de sluier op.

Sneak preview: De themalijnen

Naline legt uit: ‘Door middel van zes themalijnen worden bezoekers en bewoners straks geprikkeld om op ontdekking te gaan in het Land van de Peel.’ De themalijnen komen voort uit het marketingperspectief van vrijetijdseconoom Arno Ruis.

De zes themalijnen zijn:

  • Weidse natuur
  • Kastelen en musea
  • Bourgondisch genieten
  • Het boerenleven
  • Bruisende evenementen
  • Innovatief erfgoed

‘De invulling van de thema’s wordt samen gemaakt met de VVV’s,  Helmond Marketing, ondernemers, organisaties en culturele instellingen’, benadrukt Jolijn. ‘Het Land van de Peel wordt de centrale poort naar het totaalpakket dat de Peel te bieden heeft!’

Meld je aan voor de online lancering

Ben je nieuwsgierig geworden naar de thema’s en het Land van de Peel? De lancering wordt uitgezonden op 22 april van 13:00 tot 13:30 uur. Tijdens een afwisselend programma nemen ambassadeurs, waaronder Heleen Huisjes (VisitBrabant), Dave Vermeulen (Voice of Holland finalist) en Henk van Moorsel (Wethouder Gemeente Asten), je mee door het Land van de Peel. Wil jij erbij zijn? Meld je dan aan via deze nieuwsbrief.

 

Deel dit bericht!