Skip to content

Opleidingen en cursussen

Inspiratie workshops

Als Innovatiehuis bieden wij regelmatig inspiratie workshops en daaropvolgende werksessies aan. Voor de meeste workshops hebben we 2 gastsprekers: een specialist die alles weet over het onderwerp en een ondernemer die aan de slag gegaan is met deze materie. De expert geeft handige tips en de ondernemer vertelt wat het hem opleverde voor zijn bedrijf. 

De komende tijd werken wij aan de ontwikkeling van zowel inspiratieworkshops als werksessies.

Verdiepende werksessies

Wil jij praktisch aan de slag met digitalisering? Volg dan een serie van verdiepende werksessies. Deze bevatten 3-5 bijeenkomsten per cyclus. Hierin werk je in kleine groepen aan het oplossen van praktische problemen. Naast het maken van strategische keuzes, wordt er gewerkt aan zelf ingebrachte cases. 

Cybersecurity

Een cyberaanval komt steeds vaker voor. Ook in het mkb. Dit kan ervoor zorgen dat IT-systemen langdurig buiten werking worden gesteld. Zorg dat jouw organisatie voorbereid is op digitale rampen. Wij helpen je op weg met onze gratis workshops cybersecurity.

Jaap-Schepers-Digital-Marketing-Afdeling-Online

Digital Marketing

Hoe zorg je ervoor dat je online goed vindbaar bent? En hoe verleid je je doelgroep digitaal om jouw product of dienst te kopen? Als ondernemer moet je steeds vaker online actief zijn om je doelgroep te bereiken. Daarom organiseert Innovatiehuis de Peel gratis Digital Marketing workshops voor ondernemers.

Opleidingen en cursussen via andere kanalen

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.