Skip to content

Baan zoekt Boer

Steeds meer boeren sluiten de staldeuren. Tegelijkertijd is er een tekort aan goede technische vakmensen. Baan zoekt boer is er voor boeren die op zoek zijn naar een fulltime baan en werkgevers in de techniek die op zoek zijn naar personeel. 

Werving- en selectiebureau Filias richt zich op het matchen van oud-boeren en potentiële werkgevers. Brainport Industries College en Techniekcentrum Brainport verzorgen passende opleidingen. 

Ben jij boer en op zoek naar werk? Of ben jij werkgever in de techniek en op zoek naar personeel?  Neem dan contact op met Sara Brouwers van Filias.

0
Boeren zoeken een baan​
0
Banen zoeken een boer​
Bezoekers van Baan zoekt Boer krijgen uitleg over een freesmachine van Hermie. © DCI media

Ben je boer en op zoek naar een baan?

Vier keer per jaar organiseren we een Baan zoekt Boer bijeenkomst. Hier kun je terecht met al je vragen. Je ontmoet andere boeren en potentiële werkgevers, die je maar al te graag als nieuwe collega verwelkomen. De bijeenkomsten vinden plaats in Techniekcentrum Brainport in Deurne.

Wil je jezelf oriënteren op wat er voor jou mogelijk is?  Of wil je meedoen aan de volgende Baan zoekt Boer bijeenkomst? Projectleider Liza Simons staat voor je klaar! 

* Foto: © DCI media

 

Werkgever en op zoek naar technisch personeel?

Veel technische bedrijven komen vakmensen te kort en staan in de rij voor boeren die een carrièreswitch overwegen. Een voorbeeld van een werkgever die specifiek op zoek is naar ex-boeren is Hendrikx Daksystemen. Baan zoekt boer brengt werkgevers en boeren samen. 

Bent u werkgever en wilt u meer weten over Baan zoekt boer? Neem dan contact op het projectleider Liza Simons.

* Foto: © DCI media

© DCI media

Projectdetails

Projectmanager: Liza Simons

Partners:

Met ondersteuning van: Innovatiehuis de Peel

Interesse of vragen?
Ben je boer en wil je je oriënteren op ander werk in de techniek of ben je een werkgever die graag aansluit? Neem dan contact op met Sara Brouwers van Filias.

Ook aansluiten bij dit project? Laat het ons weten!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.