sensoring-food_749262229

DIGIPRO

Het project DigiPro, een Europees subsidieproject, heeft als doel het bevorderen van méér product- en procesinnovaties in de sectoren maakindustrie, IT-enginering en technische installatiebedrijven. Het project omvat concrete maatregelen ter sensibilisering en stimulering van Duitse en Nederlandse mkb bedrijven in het proces van digitale transformatie van innovatieve producten, modellen voor processen en business modellen.

Digipro ondersteunt ondernemers:

  • Van concept- tot aan prototype-ontwikkeling
  • Met knowhow en subsidies
  • Bij de samenwerking met partners over de grens
  • Met een grensoverschrijdend netwerk

De deelnemende bedrijven worden stap voor stap begeleid bij de ontwikkeling van intelligente producten waar voor de conceptontwikkeling, de haalbaarheid, de uitvoering van het onderzoeksplan en prototypebouw subsidies kunnen worden verkregen. Voor deze bedrijven wordt afhankelijk van de fase in het ontwikkelingsproces 40% of 50% van de kosten vergoed tot een maximale investering € 120.000.

Het Huis van de Brabantse Kempen is namens Oost-Brabant partner in DigiPro en werkt samen met Oost NL (leadpartner), LIOF, Stichting Regionaal Centrum voor Technologie Gelderland, IHK Niederrhein, MCC, GEMIT en Euregio Rijn-Waal. Brainport Development is geassocieerd partner in het DigiPro.

Kijk voor meer informatie op de website van DigiPro of neem contact op met Astrid van Deelen.

Related Projects
Aanmelden nieuwsbrief