September 2022
Marieke van Beers
Land van de Peel, ZLTO de Peel
Restaurant De Rozario, Oesterzwammenkwekerij Van Lieshout
Label Product uit het Land van de Peel
Steeds meer consumenten hebben een voorkeur voor lokale producten. Steeds meer horecaondernemers maken de heerlijkste gerechten met producten die direct afkomstig zijn van de boer. Het gebruik van lokale producten spreekt hun gasten aan. Ook geven lokale producten een belangrijke extra dimensie aan recreatie in het buitengebied.
Samen met het Land van de Peel en ZLTO de Peel ontwikkelden we het label ‘Product uit Het Land van de Peel’. Inclusief huisstijl en campagne die ervoor zorgt dat lokale producten zichtbaar worden in het landschap en op de kaart komen bij zowel de toerist, inwoner en chef-kok.
Lancering
Op 18 september 2022 werd het label officieel gelanceerd tijdens de Agrarische Dagen in Someren. Topchef Jermain de Rozario serveerde een kleine lokale versnapering aan alle aanwezigen.
Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deur staat altijd open voor nieuwe ideeën.
Agro in de Peel
De agrarische sector in de Peel is volop in beweging. Waar boeren eerst gericht waren op effectief en kostgedreven produceren, vraagt de burger nu om duurzaam en gezond voedsel. Meer aandacht voor een korte keten, lokale voeding en een gezonde lifestyle brengen de sectoren agro en food dichter bij elkaar. En dat biedt kansen!
Innovatiehuis de Peel helpt mkb-ondernemers om op zoek te gaan naar nieuwe verdienmodellen, verbeterde technieken en slimme manieren om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Zo maken we de agro sector klaar voor een duurzame toekomst!
