BrabantSmaakt

zaterdag 14 oktober
12:30
- 17:00
Plaatsgevonden

Hoe ziet de toekomst van voedsel in Brabant er straks uit? Dat ontdek je tijdens het foodfestival BrabantSmaakt! Kom op zaterdag 14 oktober naar de Genneper Hoeve in Eindhoven en ontdekt de producten uit het Land van de Peel, volg interessante lezingen en leer meer over de veranderingen van voedselproductie.

Weet jij hoe je de lekkerste streekproducten herkent? Aan het het label ‘Product uit het Land van de Peel’. Je ontdekt ze op onze stand! Benieuwd welke producten dit zijn? Maak alvast kennis met onze deelnemers.

Elk uur een interessante lezing
Henk Kerkers van LuPeel deelt zijn ervaringen over het vervangen van soja door lupine. Van deze mooie bloem kan alles worden gemaakt, van lupinekoffie tot vleesvervangers. Ook onze oud-projectmanager Agro Liza Simons en Peel Positief Pionier John Heesakkers vertellen hun verhaal.

Genneper Hoeve
Tongelreeppad
1
5644 RZ
Eindhoven

Details

Plaatsgevonden

Datum

zaterdag 14 oktober

Tijd

12:30
- 17:00

Locatie

Genneper Hoeve
Tongelreeppad
1
5644 RZ
Eindhoven

Bekijk onze evenementen

zaterdag 15 juni
dinsdag 25 juni
@ 15:00
- 18:00
Deel dit evenement!
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.