Innovatiehuis de Peel

Waarom Innovatiehuis de Peel

Onze Peelregio is een regio van makers. Het maken verbindt sectoren én verbindt De Peel met ondernemerschap elders. Maar de wereld verandert razendsnel. Hoe houd je het overzicht en blijf je bij? Daarvoor is  verbinding, coördinatie en krachtenbundeling nodig. Zowel vanuit het bedrijfsleven als gemeenten. Hiervoor is Innovatiehuis de Peel opgericht.

Wij zorgen voor verbinding tussen het mkb en kennisinstellingen in de Peel en voor de aansluiting met Brainport.

Door innovatie op samenwerken en samenwerken op innovatie versterken we de economische slagkracht van onze Peelregio. En daar profiteren we allemaal van.

Verbinden van sectoren in de Peel

Verbinden met ondernemerschap elders

Jouw ideeën samen groot maken?

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze deur staat altijd open voor nieuwe ideeën.

Krachten bundelen in De Peel

Innovatiehuis de Peel is een initiatief van de zes Peelgemeenten, werkgeversorganisatie VNO-NCW en waterschap Aa en Maas. Het Innovatiehuis is opgericht om de technologische vernieuwingen beter te laten landen in Helmond, Asten, Deurne, Someren, Laarbeek en Gemert-Bakel. Het is onze missie om vernieuwende projecten op te zetten in de Peel.

Wij helpen bedrijven innoveren door ze te verbinden,  projecten op te starten en actief te zoeken naar funding. Door de krachten te bundelen en samen aan innovatie te werken, zorgen we ervoor dat bedrijven in onze regio klaar zijn voor de toekomst.

Daarnaast zoeken we actief de verbinding met Brainport. Ook wij in de Peel zijn onderdeel van Brainport. Maar in de praktijk vinden ondernemers het lastig om hun weg naar Brainport Eindhoven te vinden. Wij helpen daarbij en maken nieuwe verbindingen vanuit ons netwerk.

Video afspelen

Wat doet Innovatiehuis de Peel

Wij helpen ondernemers met het vergroten van:

Het Innovatiehuis is actief in de sectoren: agro, maakindustrie, foodtech, vrijetijdseconomie, zorg en cross-overs tussen verschillende sectoren.

Overkoepelende thema’s zijn: Duurzaamheid en digitalisering.

Ben jij ondernemer of werk je in de Peel en heb jij een innovatief idee waarmee je verder wilt? Zoek je funding of partner(s) die jouw idee naar de volgende fase brengen? Neem dan contact op. Wij zetten jouw idee op de kaart en helpen je op weg.