Skip to content

Innovatiehuis de Peel

Waarom Innovatiehuis de Peel

In de wereld van vandaag is alles en iedereen verbonden. Technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Hoe houd je als mkb-ondernemer het overzicht? Hoe blijf je bij? Is jouw bedrijf of organisatie klaar voor de toekomst?

Innovatiehuis de Peel zorgt voor verbinding. Verbinding tussen bedrijven en kennisinstellingen in de Peel en voor de aansluiting met Brainport.

Wij zijn actief in de sectoren: agro, food, slimme maakindustrie, vrijetijdseconomie en zorg. 

Onze overkoepelende thema’s zijn: duurzaam ondernemen, digitalisering en onze Peel Positief beweging.

Jouw ideeën samen groot maken? Neem contact op!

Krachten bundelen in De Peel

Innovatiehuis de Peel is een initiatief van de zes Peelgemeenten, werkgeversorganisatie VNO-NCW en waterschap Aa en Maas. Het Innovatiehuis is opgericht om de technologische vernieuwingen beter te laten landen in Helmond, Asten, Deurne, Someren, Laarbeek en Gemert-Bakel. Het is onze missie om vernieuwende projecten op te zetten in de Peel.

Wij helpen bedrijven innoveren door ze te verbinden. Door de krachten te bundelen en samen aan innovatie te werken, zorgen we ervoor dat bedrijven in onze regio klaar zijn voor de toekomst.

Daarnaast zoeken we actief de verbinding met Brainport. Ook wij in de Peel zijn onderdeel van Brainport. Maar in de praktijk vinden ondernemers het lastig om hun weg naar Brainport Eindhoven te vinden. Wij helpen daarbij en maken nieuwe verbindingen vanuit ons netwerk.

Wat doet Innovatiehuis de Peel

Wij helpen ondernemers met het vergroten van:

  • het vermogen om resultaatgericht samen te werken
  • het vermogen te reflecteren en te innoveren
  • de toegang tot kennis en geld van elders
  • de bekendheid van regio-successen

Ben jij ondernemer of werk je in de Peel en heb jij een innovatief idee waarmee je verder wilt? Zoek je funding of partner(s) die jouw idee naar de volgende fase brengen? Neem dan contact op. Wij zetten jouw idee op de kaart en helpen je op weg.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.