Internationale vrouwendag Food & Agrisector: Vrouwen & Voedsel

vrijdag 08 maart
09:30
- 17:00
Plaatsgevonden

Op Internationale vrouwendag, vrijdag 8 maart van 9.30 – 17.00 uur in het Provinciehuis Utrecht, vindt het jaarlijkse event voor vrouwen in de Food & Agrisector plaats: Vrouwen & Voedsel. Kom je ook? Dit jaar zijn we te gast bij de provincie Utrecht.

Het programma staat in het teken van het thema voor deze dag: ’de Kracht van  Verbeelding’. Daniek Ehrismann, Sustainability Advisor van Jumbo supermarkten trapt de dag af als keynote speaker. Zij vertelt hoe Jumbo supermarkten werkt aan duurzaamheid in de voedselketen.

Workshops

Verder kan je op deze dag je eigen programma samenstellen. Tijdens drie workshop rondes kies je de workshops die jij interessant vindt! Zo vertelt Helga van Marrewijk van Growers United hoe de hightech tuinbouw werkt aan de beschikbaarheid van duurzaam voedsel. Gaat Dorieke Goodijk in op de positieve impact op de boerderij. En kan je met visual artist Wapke Feenstra aan de slag met het thema de Kracht van Verbeelding. Voor ieder wat wils!  Op de website van Vrouwen & Voedsel kan je het totale overzicht terugvinden.

De dag wordt geopend door Heleen Lansink (de Melktapperij) en Mirjam Sterk, gedeputeerde van de provincie Utrecht. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel.

Aanmelden

Ontmoeten we je op vrijdag 8 maart bij Vrouwen & Voedsel? Meld je dan hier aan op de registratiepagina van GroentenFruit Huis. Na registratie ontvang je een aparte mail waarin je je keuze voor de verschillende workshops kan aangeven.

Vragen?
Heb je vragen over de bijeenkomst? Neem dan contact op via post@vrouwenenvoedsel.nl. Op de website Vrouwen & Voedsel kan je meer informatie terug vinden over het event en de voorgaande jaren.

Provinciehuis Utrecht
Archimedeslaan
6
3584 BA
Utrecht

Details

Plaatsgevonden

Datum

vrijdag 08 maart

Tijd

09:30
- 17:00

Locatie

Provinciehuis Utrecht
Archimedeslaan
6
3584 BA
Utrecht

Bekijk onze evenementen

Deel dit evenement!