Werk gezocht voor ORO dagbesteding De Koppel

Vanwege het wegvallen van een opdrachtgever, zit dagbesteding ‘De Koppel’ uit Beek en Donk tijdelijk zonder werk. Het team van ORO doet daarom een oproep aan alle ondernemers uit de Peel. Bedrijven die eenvoudige inpakwerkzaamheden of stickerwerk willen uitbesteden kunnen zich aanmelden.

‘De Koppel’ is een dagbestedingscentrum voor mensen met een verstandelijke beperking in Beek en Donk. Tot vorige week bestond het werk uit het uitpakken van snoep voor een klant. Helaas is dit werk abrupt en per direct gestopt waardoor er nu gat in de tijdsopvulling zit. Om de vaste groep van 15-25 cliënten toch een fijne werkdag te kunnen bieden, doet ORO een oproep voor werk.

Inpakwerk, stickerwerk en drukwerk insteken

De dagbesteding heeft veel ervaring met eenvoudige inpakwerkzaamheden, stickerwerk, het aftellen van producten en het vouwen en insteken van drukwerk. Voorbeelden van eerdere werkzaamheden zijn:

  • Het maken van spijkerclips
  • Stickeren van zakjes
  • Klemmetjes in elkaar zetten
  • Demonteren van CD’s, DVD’s, videobanden en cassettebandjes
  • Brieven vouwen en insteken in enveloppen

Werk over? Neem contact op met ORO!

Blijft er door drukte eenvoudig werk liggen binnen jouw bedrijf? Of wil je iets terugdoen voor de maatschappij? Neem dan contact op met ORO. Men hoeft er niets aan te verdienen; ORO wil vooral hun cliënten een fijne werkdag en structuur bieden. Het team van ORO De Koppel is bereikbaar via 06- 25508147 of dekoppel@oro.nl.

Deel dit bericht!