Fontys Engineers Meet & Match 2024

dinsdag 23 april
09:00
- 16:00
Plaatsgevonden

Fontys Engineers Meet & Match is het jaarlijks event waarbij bedrijven en studenten van Fontys Engineering, Technische Bedrijfskunde en Technische Natuurkunde met elkaar verbonden worden. We komen fysiek bij elkaar op dinsdag 23 april 2024!

Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiairs of afstudeerders? Op zoek naar samenwerking met Fontys? Wil je op één dag in beeld komen bij 2000 toekomstige engineers? En wil je speeddaten met 8 tot 13 studenten van jouw keuze? Of jouw bedrijf presenteren op de bedrijvenmarkt aan meer dan 1500 studenten, MBO en HBO? Uniek is de samenwerking die wij zoeken tussen het MBO en het HBO.

Speeddates

Tijdens een speeddate van 20 minuten gaan een 2e-, 3e- of 4e-jaars student (HBO en/of MBO) en een bedrijf samen het gesprek aan. Voorafgaand aan het event vullen zowel de bedrijven als de studenten hun eigen profiel in. Bedrijven geven aan met welk type student ze in gesprek willen. Bijvoorbeeld met 2e-jaars Mechatronica en/of Werktuigbouwkunde studenten. De studenten geven aan met welke bedrijven ze graag in gesprek willen komen. Op deze manier worden bedrijven en studenten aan elkaar gematcht. Je hebt als bedrijf maximaal dertien speeddategesprekken per speeddatetafel met studenten die passen bij jouw opgegeven voorkeur.

Bedrijfspresentatie

Het event biedt ook de mogelijkheid om een fysieke presentatie van maximaal 20 minuten te geven aan een groep studenten die zelf kiezen om bij de presentatie aanwezig te zijn. Voor dit onderdeel kunnen ook studenten van de studierichtingen zoals Technische Bedrijfskunde, Technische Natuurkunde en MBO-studenten aansluiten.

Bedrijvenmarkt

Voor alle studenten is de bedrijvenmarkt. Hier kun je jouw bedrijf presenteren aan 1500 studenten. Evenals bij de bedrijfspresentaties kunnen ook hier de Fontys-studenten aansluiten van de studierichtingen zoals Technische Bedrijfskunde, Technische Natuurkunde en MBO-studenten van de opleidingen Engineering en Automotive.

Aanmelden

Lees meer en meld je aan via de Fontys website.

Klokgebouw Eindhoven
Klokgebouw
50
5617 AB
Eindhoven

Details

Plaatsgevonden

Datum

dinsdag 23 april

Tijd

09:00
- 16:00

Locatie

Klokgebouw Eindhoven
Klokgebouw
50
5617 AB
Eindhoven

Bekijk onze evenementen

donderdag 20 juni
@ 15:00
- 18:00
dinsdag 25 juni
@ 15:00
- 18:00
Deel dit evenement!