Digitalisering in de Peel

Eind 2020 ontvingen we een MKB-deal subsidie voor digitalisering in de Peel. Hiermee ondersteunt Innovatiehuis de Peel en Metropoolregio Eindhoven het mkb in de Peelregio bij het invoeren, verbeteren en complementeren van digitaliseringsmogelijkheden.

De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden van digitalisering zo ver gevorderd dat je er als bedrijf niet meer omheen kunt. Het digitaliseren van informatie of bedrijfsprocessen maakt een bedrijf slimmer, flexibeler en duurzamer. Maar waar begin je of wat is een logische vervolgstap voor jouw bedrijf? Wij helpen ondernemers uit de Peel op weg.

Ondertekening_MKB_Deals
klik op morgen

Klikopmorgen.nl

Klikopmorgen.nl ondersteunt ondernemers met digitalisering, zowel op de werkvloer als op kantoor. We werken met hen samen aan een gezonde en weerbare toekomst van jouw bedrijf.

Dit doen we door het organiseren van workshops over o.a. AI en ChatGPT.

Met Generatieve AI (GenAI) kun je nieuwe content, zoals afbeeldingen, video’s, audio en tekst, creëren voor jouw mkb-bedrijf.

Dit is wat wij doen!

Wij maken het mkb in de Peel klaar voor de digitale toekomst!

Kennis- en inspiratiesessies
Werksessies met verdieping
Praktische tips en advies op maat
Opleidingen en cursussen
Contact met onderwijs- en onderzoeksinstellingen

Projecten

Onze projecten zijn gericht op innovatie en duurzaamheid, waarbij we samenwerken met partners om kwalitatief hoogstaande resultaten te bereiken.

Sectoren

Nieuws

Wij vergroten samen met bedrijven en organisaties in De Peel de innovatieve slagkracht van onze regio. Bekijk hier alle nieuwsartikelen.