Workshop Generatieve AI (GenAI) – deel 1

dinsdag 11 juni
15:00
- 18:00

Dat we met Generatieve AI (GenAI) nieuwe content kunnen creëren, zoals afbeeldingen, video’s, audio en tekst weten veel mensen al, hoe dit praktisch is in te zetten voor uw bedrijf is niet altijd even duidelijk. De snel evoluerende mogelijkheden van GenAI, zoals toegepast in contentcreatie met behulp van programma’s zoals ChatGPT, bieden ongekende perspectieven voor uw bedrijf. Klikopmorgen en Innovatiehuis de Peel nodigen u van harte uit voor een unieke kans om dieper in de wereld van Chat GTP te duiken doormiddel van twee workshops op dinsdag 11 juni en donderdag 20 juni. Deelname aan beide dagen is verplicht.

Doelgroep
Deze workshops zijn bedoeld voor bedrijven uit de maakindustrie die niet alleen op de hoogte willen zijn van de mogelijkheden van Generatieve AI, maar ook hands-on ervaring willen opdoen. Deze workshops bieden een mooie kans om te leren en experimenteren met de mogelijkheden van Generatieve AI en te brainstormen over de toepassingen in het eigen bedrijf.

Eigen laptop
Neem voor het volgen van deze workshop uw eigen laptop mee naar de workshop.

Aanmelden
Aanmelden gaat via klikopmorgen.nl. Om een persoonlijke ervaring te waarborgen, zijn er maximaal 12 deelnemers per workshop.

Het Speelhuis
Speelhuisplein
2
5707 DZ
Helmond

Details

Locatie

Het Speelhuis
Speelhuisplein
2
5707 DZ
Helmond

Bekijk onze evenementen

dinsdag 25 juni
@ 15:00
- 18:00
zaterdag 07 september
- zondag 08 september
Deel dit evenement!