Innovatiemissie over waterstof naar Canada/Verenigde Staten

maandag 02 oktober
- vrijdag 06 oktober
Hele dag
Plaatsgevonden

Bent jij een ondernemer, technologieprovider of als onderzoeker verbonden aan een kennisinstelling? En ben je actief op het gebied van waterstof? Ga dan mee op innovatiemissie naar Canada of de Verenigde Staten!

In oktober organiseert het Innovatie Attaché netwerk – in samenwerking met de posten in Canada en de VS – een innovatiemissie op het gebied van waterstof. Zowel de provincie British Columbia als Californië zijn koplopers in de ontwikkeling van waterstofapplicaties en -innovaties. Beide regio’s hanteren ambitieus beleid rondom de ontwikkeling van waterstof en kennen een rijke onderzoeksomgeving met bekende universiteiten.

Net als in Nederland speelt waterstof een grote rol in de energie- en decarbonisatiestrategieën van de Amerikaanse en Canadese regeringen, zowel op federaal als lokaal niveau. We zien dan ook mooie kansen voor samenwerking en verbinding met innovatieve partijen in zowel Canada als de VS, vooral op het gebied van elektrolyse en fuel-cell technologie, mobiliteit, opslag, ports en hubs.

Meer weten over deze missie? Bekijk het programma en meld je aan!

Canada / Verenigde Staten

Details

Plaatsgevonden

Datum

maandag 02 oktober
- vrijdag 06 oktober

Tijd

Hele dag

Thema

Locatie

Canada / Verenigde Staten

Bekijk onze evenementen

donderdag 20 juni
@ 15:00
- 18:00
dinsdag 11 juni
@ 15:00
- 18:00
Deel dit evenement!