InnovatieExpo

donderdag 02 november
08:00
- 17:30
Plaatsgevonden

Verbeelden, verbinden, versnellen van innovaties voor een leefomgeving in transitie; dat is het doel tijdens de InnovatieExpo. Je ziet op de InnovatieExpo een breed scala aan baanbrekende projecten, ideeën en technologieën. Van slimme steden tot circulaire economie, van energietransitie tot mobiliteit. Het thema van de InnovatieExpo 2023 is ‘Samen innoveren en bouwen aan een toekomstbestendig Nederland’.

Onder leiding van dagvoorzitters Mark Wijman en Fiona Yauw verwelkomen wij op de InnovatieExpo vooraanstaande sprekers. Zo buigt futurist Christian Kromme zich over de vraag hoe we nieuwe technologieën inzetten om succesvol te transformeren naar een duurzame toekomst. Klimaatexpert Tim van Hattum schetst 7 routes naar een hoopvolle toekomst voor het gezamenlijk bereiken van een toekomstbestendig Nederland. En landschapsarchitect Jannemarie de Jonge gaat in op de vraag hoe we de fysieke leefomgeving inrichten, gezien de grote noodzakelijke transities waar we voor staan.

Interactieve sessies en matchmaking

Vind de verbinding via interactieve workshops en matchmaking. Ontmoet mogelijke samenwerkingspartners om met jouw innovatieve oplossing bij te dragen aan de transities binnen de fysieke leefomgeving. Jouw expertise en betrokkenheid zijn van onschatbare waarde.

Actuele thema’s

De InnovatieExpo richt zich op 6 actuele thema’s in de fysieke leefomgeving:

  • Energie en klimaat
  • Gebouwde omgeving
  • Landbouw en landschap
  • Water en bodem
  • Circulaire economie
  • Mobiliteit en infrastructuur

De zes zones, met ieder een eigen kleur, gaan in op verschillende opgaven binnen de fysieke leefomgeving. Binnen de zones bevinden zich participanten met innovaties en gaan sprekers in subsessies dieper in op het thema van de desbetreffende zone.

Meer informatie en aanmelden >>

Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Van Nelleweg
1
3044 BC
Rotterdam

Details

Plaatsgevonden

Datum

donderdag 02 november

Tijd

08:00
- 17:30

Locatie

Van Nelle Fabriek, Rotterdam
Van Nelleweg
1
3044 BC
Rotterdam

Bekijk onze evenementen

zaterdag 07 september
- zondag 08 september
dinsdag 11 juni
@ 15:00
- 18:00
zaterdag 15 juni
@ 10:00
- 17:00
Deel dit evenement!