De Vragenbank: het startpunt voor innovatie in het MKB

Als ondernemer wilt u innoveren, maar in de praktijk is er vaak geen tijd voor. Of u heeft even niet de juiste kennis of voorzieningen in huis, waardoor u een hoge drempel ervaart om te starten. TU/e  maakt het proces helder en kan helpen bij de implementatie.

Of het nu gaat om goedkoper produceren, een product verbeteren of processen efficiënter inrichten…..Ontwikkeling is belangrijk om de concurrentie voor te zijn. Maar hoe kun je innoveren? Waar begin je?

De Vragenbank geeft het MKB snel en betaalbaar een wetenschappelijk onderbouwd antwoord op innovatievraagstukken. U krijgt daarmee toegang tot wetenschappelijke kennis, lab faciliteiten en mogelijke toekomstig technisch personeel. De Vragenbank is het startpunt voor  haalbaarheidsonderzoek, marktonderzoek, protoyping en andere innovatievragen.

Hoe werkt De Vragenbank?
De Vragenbank werkt in twee stappen. U stelt uw vraag vrijblijvend via www.vragenbank.nl. Binnen twee werkdagen neemt een student van de helpdesk telefonisch contact met u op. Is de vraag helder dan gaat hij/zij op onderzoek uit. Een gratis schriftelijk advies volgt binnen de afgesproken termijn. Als u ervoor kiest om het plan door Tu/e uit te laten voeren, ontvangt u vooraf een prijsopgave. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan.

Contact
Stel uw vraag vrijblijvend via www.vragenbank.nl of lees meer hierover in de Leaflet Vragenbank (PDF) of de folder over SURE Innovation (PDF).

Deel dit bericht!