Fontys Engineers Meet & Match verbindt technische bedrijven en studenten in Evoluon op 19 april 2022

Fontys Engineers Meet & Match is het jaarlijks event waarbij technische bedrijven en studenten met elkaar verbonden worden. Op dinsdag 19 april 2022 brengt Fontys beide groepen fysiek bij elkaar in het Evoluon in Eindhoven.  

Ben jij als bedrijf op zoek naar stagiairs of afstudeerders? Op zoek naar samenwerking met een technische opleiding van Fontys? Wil je op één dag in beeld komen bij 2000 toekomstige engineers? En wil je speeddaten met 8 tot 15 studenten van jouw keuze? Of jouw bedrijf presenteren op de bedrijvenmarkt aan meer dan 2000 mbo en hbo studenten? Meld je dan alvast vrijblijvend aan voor Fontys Engineers Meet & Match op 19 april in het Evoluon.

Contact leggen met de engineers van morgen
Het doel van het event is om bedrijven in gesprek te brengen met toekomstige engineers voor het invullen van een stage- of afstudeerplaats. Bedrijven en studenten gaan met elkaar in gesprek tijdens een fysiek event. De dag bevat drie elementen: speeddates, bedrijfspresentaties en een bedrijvenmarkt.

  • Speeddates – Tijdens een speeddate van 20 minuten gaan een student en een bedrijf samen het gesprek aan. Voorafgaand aan het event vullen zowel de bedrijven als de studenten hun eigen profiel in en worden zij aan elkaar gematcht.
  • Bedrijfspresentatie – Geef een fysieke presentatie van maximaal 20 minuten aan een groep studenten die zelf kiezen om bij jouw presentatie aanwezig te zijn.
  • Bedrijvenmarkt – Op de bedrijvenmarkt kun je jouw bedrijf presenteren aan meer dan 2000 studenten.

Meld je nu aan en blijf op de hoogte
Alle informatie over dit event en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.  Meld je alvast vrijblijvend aan en zorg dat je op de hoogte blijft!

Deel dit bericht!
Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief om nieuws, inzichten of ideeën te ontvangen.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt.