Laat jouw gezonde boerenverstand zien op de Agrarische Dagen in Someren

De Agrarische Dagen in Someren (ADS) is de grootste agrarische beurs van Nederland. Op 7 en 8 september vindt de editie van 2024 plaats. Meld je nu aan om jouw gezonde boerenverstand te laten zien op het Innovatieplein én ding mee voor de Innovatieprijs.

Met live demonstraties, innovaties en inspiratie op 60 hectare landbouwgrond voor agrariërs en burgers is de Agrarische Dagen in Someren de grootste openluchtbeurs van Zuid-Nederland. Een begrip in de hele regio en ver daarbuiten. Het is voor velen inmiddels dan ook dé plek om zich te laten inspireren en informeren over de laatste ontwikkelingen en innovaties uit de agrarische sector. Innovatiehuis de Peel is er dan ook op trots op om als partner verbonden te zijn aan dit evenement.

Gezocht: deelnemers met Gezond Boerenverstand

De voorbereidingen zijn in volle gang! De eerste deelnemers hebben zich aangemeld en de proefvelden worden ingedeeld. Samen met dealers/importeurs, telers en loonwerkers wordt er een uitgebreid demonstratieprogramma samengesteld vol met innovaties. Voor het Innovatieplein, wat dit jaar als thema ‘Gezond Boerenverstand’ heeft, zoekt het Innovatiehuis nog deelnemers. Agrariërs met vernieuwende ideeën kunnen zich hiervoor aanmelden bij Marieke van Beers, Agro projectmanager.

Innovatieprijs

Veel boeren zitten vol goede ideeën. Die ook nog eens heel bruikbaar kunnen zijn voor anderen. Met de Innovatieprijs beloont ADS de meest waardevolle ontwikkeling in de agrarische sector. Dit kan een machine zijn, een product, idee of start-up. Heb jij een goed idee? Meld je dan aan voor de Innovatieprijs. Als partner mag het Innovatiehuis de Innovatieprijs uitreiken. In 2022 won DAAR Agrotechniek de prijs en ging de publieksaward naar Onze Zuivel.

Meer weten over de Agrarische Dagen in Someren? Bezoek de ADS-website of neem contact op met Marieke van Beers.

 

Deel dit bericht!