Brainport Development voor starters en MKB-ers uit de Peel

Ben je bezig met innovatie als startup of MKB-er? De bedrijfsadviseurs van Brainport Development helpen je graag op weg. Bij het toetsen van ideeën, het opstellen van een businessplan en hulp bij financiering. In één handig overzicht vind je hulp bij digitalisering, internationaal ondernemen en ondersteuning bij het aantrekken van tech en IT-talent. 

Brainport Development organiseert met de inzet van ondernemers, financiers en partijen uit de regio een aantal activiteiten om ondernemers direct ondersteuning te bieden bij uiteenlopende groei, innovatie of financieringsvragen. Denk hierbij aan meet-ups, financieringtafels en equitytafels. Ondernemers leren van elkaar en maken kennis met alles wat er al beschikbaar is in de regio om hen verder te helpen: relevante organisaties, werkplaatsen, fieldlabs en projecten.

Datacoach

Wil je meer te weten over wat digitalisering voor jouw bedrijf kan betekenen en hoe je hiervan kunt profiteren? Maak dan gebruik van de onafhankelijke gratis Brainport datacoach of de datacoachregeling. Liever lokale digitalisering ondersteuning? Neem dan contact op met onze digimakelaar Florence.

Internationale handelsbevordering

Wil jij verder groeien, ook buiten de Peel? Brainport Development werkt samen op rijks-, regionaal, provinciaal en stadsniveau aan handelsbevordering. Door samen te werken vergroten we ons netwerk en
staan we internationaal sterker op kansrijke markten en kunnen we internationale innovatie beter aanjagen. Brainport Development onderhoudt daarnaast een goede relatie met het internationale innovatie- en
postennetwerk en is betrokken bij internationale handels- en innovatiemissies.

Technisch talent

Op zoek naar technische of IT-medewerkers? Brainport Development biedt via projecten ondersteuning aan bedrijven bij het aantrekken van tech en IT-talent. Naast het bieden van gratis en onafhankelijk advies, bieden zij diverse activiteiten en producten aan.

Bekijk de flyer

Meer weten over wat Brainport Development voor jou kan betekenen? Bekijk hier de flyer voor starters en mkb ondernemers. Mocht je vragen hebben, dan kun je natuurlijk ook altijd contact opnemen met digimakelaar Florence.

Deel dit bericht!